* FRI FRAGT v/køb over 449kr.
FAST FRAGTPRIS 35kr.
* LEVERING 2-4 DAGE

Hverdagsuldens fiberstruktur og opbygning giver garnet egenskaber af lethed og slidstyrke hvilket gør det særdeles velegnet til sweatre, cardigans, overtræksbukser, interiør, hobby, vævning, filtning og farvning.

Økologisk Hverdagsuld er et perfekt garn til interiør som eksempelvis tæpper, dels fordi garnet strækker langt og i særdeleshed fordi garnets fibre åbner sig i vask hvilket giver meget volumen pr. vægt. Til hækling af brugsting hvor der ønskes formstabilitet og stor slidstyrke er Økologisk Hverdagsuld et rigtig godt valg. Hækler du Hverdagsulden fast og evt. i dobbelttråd til større ting vil du opleve at den ikke blot holder sin form utrolig godt men også udviser stor slidstyrke samtidig med, at strukturer som eksempelvis bobler står smukt og tydeligt frem også efter brug.

Økologisk Hverdagsuld i farven Råhvid 02 er et velegnet basisgarn til plantefarvning hvor du ønsker et økologisk garn som udgangspunkt. Hverdagsulden optager farver flot og jævnt og er aldeles let at håndtere i farvegryden efter det er vundet op til fed og er hårdfør i farveprocessen.


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
FRI FRAGT v/køb over 449kr
HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

60 dage