* FRI FRAGT v/køb over 449kr.
FAST FRAGTPRIS 35kr.
* LEVERING 2-4 DAGE

VELKOMMEN TIL LÆKKERT GARN PÅ SAMSØ

Frigg Yarn er min "lille" garnbutik på Samsø, som har haft et omtumlet liv, siden sin begyndelse. Det har taget mig laaaannnng tid at finde en form som jeg kan håndtere, sammen med mine helbredsmæssige udfordringer. NU fungerer det! - I hvertfald for mig, og mange trofaste kunder.

Frigg Yarn er ikke en butik med "normale" rammer. Men jeg er her med de lækreste garner, der kan støves op, af danske leverandører med fokus på miljø og sundhed!

Frigg Yarn er en selvbetjeningsbutik
Du kan f.eks. ikke regne med at jeg er til stede, når du kommer, til at få hjælp/vejledning. Det kan være, du selv skal tage din vare ned af hylderne, selv sørge for at regne prisen sammen, og betale med MobilePay.....

.... med åbningstider!?
Jeg har åbningstider fordi Frigg Yarn er en butik, i mit hjem. Og jeg har til tider brug for at være hjemme, uden besøg.

Jeg nyder rigtig meget at møde mange skønne, og positive mennesker, som kigger ind. Du er MEGET MEGET VELKOMMEN i min butik, og i min dejlige gårdhave :-) 

Certificeringstyper

GOTS – Global Organic Textile Standard:

GOTS

Dette er den mest brugte certificering, når man snakker om økologiske tekstiler. Certificeringen er en garanti for, at dit tøj er produceret miljømæssigt korrekt, samt socialt ansvarligt. GOTS kræver at minimum 70 procent af produktet består af certificerede økologiske fibre, og at alt kemi som f.eks. farvestoffer opfylder de særlige miljømæssige krav. Når tøj opfylder GOTS-standarderne, kan du være sikker på at det er fremstillet af økologiske materialer. Naturfiberen er ikke behandlet med sprøjtemidler, samt insektgift og det færdige produkt er garanteret fri for flourerende kemi. Derudover er det miljøvenligt forarbejdet på fabrikken. Du kan se GOTS-certifikatet som en verdensstandard for økologiske tekstiler. GOTS-certifikatet definerer på højt niveau miljøkriterier der skal være til stede under hele værdikæden for organiske tekstiler lige fra såning og dyrkning af bomulden, til plukning, transport, forarbejdning og lageropbevaring. Udover krav til tekstilerne er der også krav til arbejdernes rettigheder. De sociale kriterier skal også overholdes. Dette er blandt andet minimumsløn, arbejdsmiljø, arbejdstid, mindste alder og pauser. GOTS sikrer derved velfærden for de mennesker, der er involveret i produktets produktion. Alt sammen skal være opfyldt for at et produkt kan blive GOTS-certificeret. Du skal gå efter GOTS-certifikatet, hvis du vil være 100% sikker på, at de tekstiler du køber, er både økologiske, kemifrie og socialansvarligt produceret.


STANDARD 100 by OEKO-TEX®

STANDARD 100 by OEKO-TEX® er et af verdens mest kendte mærker for tekstiler testet for skadelige stoffer. Det står for tiltro og høj produktsikkerhed for forbrugere. Find ud af her, hvad STANDARD 100 betyder, og hvorfor det er værd at tjekke for denne etiket, når du næste gang køber tekstiler eller lignende produkter.

  • Et produktmærke som sikrer at alle komponenter af et mærket produkt er testet for skadelige stoffer fx en sparkedragt som indeholder stof, sytråd, lynlås, bånd, og isyningsmærker.
  • En frivillig certificerings- og mærkningsordning med fire produktklasser, der har hver sine krav til indhold af skadelige stoffer.
  • En standard som er langt mere omfattende end lovgivningen i Danmark og EU (REACH) og derfor et godt redskab til at sikre overholdelse af lovkrav for skadelig kemi i produkter.
  • Verdens førende mærkning for tekstiler og tekstillignende produkter (også halvfabrikata) der er undersøgt for sundheds- og miljøskadelige stoffer.


FRI FRAGT v/køb over 449kr
HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

60 dage